CV & Tapwater

De meest toegepaste manier van verwarmen en warm tapwater bereiding


De nieuwste generatie Hoog-Rendement cv-ketels levert met een minimaal gasverbruik het hoogste comfort: geruisarme werking, gedoseerde warmte, minder grote temperatuurschommelingen, geen tikkende cv-leidingen en overvloedig warm tapwater.


De beste plaats voor een cv-ketel
Vaak is dat de zolder, bijkeuken of berging. Belangrijk is dat de afstand naar de warm tapwaterpunten (badkamer en keuken) zo klein mogelijk is. U heeft dan minder wachttijd en u bespaart water en energie.


comforttabeltapwaterssok.jpgHet vermogen van uw cv-ketel
Door de veel beter geïsoleerde woningen wordt de warmte¬behoefte steeds kleiner. Daarom wordt de verwarmingscapaciteit van een combiketel steeds meer bepaald door uw behoefte aan warm tapwater. Klik op de afbeelding om een tabel te bekijken.


Meerdere warm tapwaterpunten tegelijk gebruiken
U heeft het vast wel ondervonden: je staat heerlijk te douchen en ineens... brrr, een koude straal, omdat iemand anders de keukenkraan opendraait. De capaciteit van een combiketel moet afgestemd zijn op uw gezinsgrootte en de warm tapwaterpunten die u wilt gebruiken. Bij het gebruik van meerdere tappunten tegelijk heeft u een combiketel met grote voorraadboiler nodig en dienen de waterleidingen daarop berekend te zijn.

Nefit FC vasco bosch logo logoremeha.jpg vaillant logo  acova cenvax.jpg FC-LOGO-IthoDaalderop Cfl_180
 jaga  zehnder dds  unetovni logo  danfoss tece radson

honeywellbrugman.jpg