CV Ketels

De ontwikkelingen met betrekking tot CV ketels volgen elkaar in snel tempo op. In een markt waar energiezuinige ketels steeds belangrijker worden kunnen wij u diverse energiezuinige merken en types leveren.

Treba levert ketels in diverse prijsklassen uitgevoerd in VR (Verbeterd Rendement) en HR (Hoog Rendement). Welk type CV ketel het beste in uw woning past hangt af van een aantal zaken.

Treba levert u de juiste ketel; wij hanteren geen zogenaamd 'dozenschuifsysteem' maar zorgen ervoor dat u in uw woning precies de juiste ketel krijgt: maatwerk.

Treba levert de volgende CV ketels als hoofdmerken:

Treba is ook geselecteerd dealer van andere merken CV ketels; hiervan hebben we onderdelen en kennis in huis.

Wilt u een onderhoudsabonnement voor uw CV ketel bij Treba afsluiten dan vindt u hier meer informatie en het aanvraagformulier.

Bent u benieuwd wat Treba voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op, wij komen dan geheel vrijblijvend bij u aan huis om een en ander te bekijken en te bespreken. Daarna wordt u een vrijblijvende offerte toegezonden.

Treba Installatie en Servicebedrijf BV is erkend Itho Daalderop installateur vanwege de hoge mate van vakkennis, vakbekwaamheid en kwaliteit in serviceverlening met betrekking tot Daalderop-producten. En daar heeft u als klant ook weer profijt van.

Sterker nog, als u een van de Daalderop ketels aanschaft bij Erkend Itho Daalderop Installateur Treba dan krijgt u:

5 jaar all-in garantie, u kunt aanvullend nog eens 5 jaar extra garantie bijkopen.

id dealers

De 5 jaar all-ingarantie die Erkend Itho Daalderop Installateur Treba u mag aanbieden als u een van de Daalderop ketels via ons bedrijf aanschaft, heeft betrekking op de arbeidskosten, de onderdelen én de voorrijkosten. Vijf jaar lang keiharde zekerheid! De enige voorwaarde is dat u het jaarlijkse onderhoud aan uw Daalderop ketel door Treba laat uitvoeren.

 

   

remeha_aquanta.jpg

 comfortclassic_150.jpg  remehaaventacw6.jpg
 remehaquintapro.jpg  remehacalentacw6.jpg  nefit_topline.jpg  vaillant-hrPRO.jpg

Nefit FC vasco bosch logo logoremeha.jpg vaillant logo  acova cenvax.jpg FC-LOGO-IthoDaalderop Cfl_180
 jaga  zehnder dds  unetovni logo  danfoss tece radson

honeywellbrugman.jpg