De zekerheid van UNETO-VNI

unetovniinstallateurTreba Installatie en Servicebedrijf BV is aangesloten bij UNETO-VNI. Deze brancheorganisatie biedt de klanten van haar leden extra zekerheid over kwaliteit, garantie, service en een klantgerichte houding. Bovendien houden de UNETO-VNl installateurs hun kennis en deskundigheid op een zeer hoog peil. lets waar u als klant direct van profiteert.

Haal een vakman in huis: een UNETO-VNI-installateur

Apparaatje hangen, leidinkjes koppelen , kranen open, afrekenen en klaar en weg is Kees.

Tja... Kees heeft de klus er al op zitten. Die vliegt alweer naar het volgende karwei. Maar voor de UNETO-VNI-installateur is het project nog lang niet afgelopen. Eigenlijk ziet hij het veel meer als het begin van een hechte relatie. Waarbij elke klant - groot of klein - krijgt waar hij of zij recht op heeft: de allerhoogste kwaliteit. Die garantie krijgt U vanaf de allereerste kennismaking.

Service en klantgerichtheid staan bij de UNETO-VNI-installateur namelijk hoog in het vaandel. Pal naast de uitgebreide technische kennis en de grote flexibiliteit. En wie dan goed naar de uiteindelijke kosten kijk, weet wat de beste investering is.

Goedkoop... Duurkoop
Natuurlijk speelt het prijskaartje een belangrijke rol. Het is in elk geval fijn om van te voren te weten wat het allemaal gaat kosten. Die duidelijkheid kan de UNETO-VNI-installateur u helemaal bieden. Goede prijsafspraken en heldere offertes zijn vanzelfsprekend. Uiteraard denkt de UNETO-VNI-installateur dan met u mee en kunt u uw opdracht helemaal naar wens invullen. En elk project wordt efficiënt uitgevoerd. Zodat u als klant zo min mogelijk overlast van de werkzaamheden ondervindt en in de kortst mogelijke tijd kunt beschikken over een optimaal werkende installatie. Uiteindelijk zult u zien dat u met het inschakelen van de UNETO-VNI-installateur het beste rendement uit uw investering haalt.

Technische kennis
Het gaat namelijk om veel meer dan alleen het aan elkaar koppelen van leidingen. Moderne installatie technieken vereist een groot technisch inzicht. En die benodigde kennis omvat een breed scala van disciplines. De hedendaagse systemen combineren hoogstaande elektronica met vooruitstrevende energietechniek. Vaak veel te veel voor één persoon. Daarom heeft de UNETO-VNI-installateur specialisten op diverse vakgebieden in huis. Zij maken de juiste berekeningen en zorgen voor een perfecte, op maat gesneden installatie. Elke installatie gaat om die reden gepaard met een langdurige garantie, die volledig wordt onderschreven door alle leveranciers.

Modernste techniek
Wat kennis en deskundigheid betreft, wordt de installateur intensief begeleid door de UNETO-VNI. Met vragen en problemen kunnen de aangesloten installatiebedrijven aankloppen. Als overkoepelende vereniging is de UNETO-VNI zeer actief op het gebied van scholing. De aangesloten installatiebedrijven blijven via de UNETO-VNI op de hoogte van alle technische ontwikkelingen. Bovendien is er een breed cursusaanbod voor de medewerkers van de aangesloten bedrijven. Samen houden de UNETO-VNI-installateurs hun kennis en deskundigheid op een zeer hoog peil. Iets waar u als klant dus direct van profiteert.

Veiligheid voorop
Bij alle werkzaamheden en inspanningen is er continu aandacht voor veiligheid. installaties brengen van nature gevaren met zich mee. Risico's die met de juiste voorbereiding, installatie, omgang en service overigens geen enkele rol spelen. UNETO-VNI-installateurs staan garant voor die juiste afhandeling en nazorg. Zodat u optimaal en veilig gebruik kunt maken van uw voorzieningen.

Achter de hand
Mocht u toch niet helemaal tevreden zijn, dan vindt u bij de UNETO-VNI-installateur steeds een luisterend oor. Iedere opmerking wordt uiterst serieus genomen. Komt u in dat directe contact echter niet tot een oplossing, dan bemiddelt de UNETO-VNI. Een speciale geschillencommissie, met een vertegenwoordiging van de Consumentenbond, onderzoekt het probleem en doet een bindende uitspraak:

De UNETO-VNI-installateur: een zeker gevoel!

Nefit FC vasco bosch logo logoremeha.jpg vaillant logo  acova cenvax.jpg FC-LOGO-IthoDaalderop Cfl_180
 jaga  zehnder dds  unetovni logo  danfoss tece radson

honeywellbrugman.jpg