Radiatorthermostaten: comfortabel en energiebesparend

Meestal regelt een (klok)thermostaat in de woonkamer de warmtevraag met de cv-ketel en wordt de temperatuur in de vertrekken nageregeld met hand- of thermostaatkranen op de radiatoren. Met handkranen kunt u de temperatuur niet regelen. U bent dan zelf de regelaar, waardoor het vaak te warm of te koud is. We wensen verschillende temperaturen: aangename warmte in de woonkamer, de keuken wat minder, de slaapkamer koeler en de badkamer het warmst.

Radiatorthermostaten regelen de door u ingestelde temperatuur volautomatisch en zijn daardoor eenvoudig in het gebruik. Danfoss thermostaten werken uiterst snel en nauwkeurig dankzij een unieke vloeistof/gas vulling die uitzet bij warmte en krimpt bij koude en zodoende de radiatorkraan dicht of open draait. Als de temperatuur in een vertrek stijgt, door bijvoorbeeld zoninval of aanwezige personen, dan zal de thermostaat de radiatorkraan zover dichtdraaien dat de ingestelde temperatuur gehandhaafd blijft.

Danfoss X-tra Collection
Voor het aansluiten en regelen van designradiatoren zijn er bijzonder stijlvolle Danfoss X-tra designthermostaten beschikbaar. De fraaie vormgeving en luxe uitstraling maken deze radiatorthermostoten bij uitstek geschikt voor het fraai afwerken van designradiatoren. Verkrijgbaar in Chroom, Geborsteld RVS, Antraciet, Goud, Wit en Zwart.

danfoss_thermostaatwit.jpgdanfoss_designthermostaat.jpgdanfoss_designthermostaten.jpg

Nefit FC vasco bosch logo logoremeha.jpg vaillant logo  acova cenvax.jpg FC-LOGO-IthoDaalderop Cfl_180
 jaga  zehnder dds  unetovni logo  danfoss tece radson

honeywellbrugman.jpg