Stap 1... opnemen situatie

Wij nemen de situatie eerst bij u op (gratis en vrijblijvend). Want voor een goed ontwerp met kostenbegroting is het van belang te weten hoe het zit met de waterleidingen, afvoeren, verwarming, elektra en ventilatie, maar ook met de hoedanigheid van de vloer, het plafond en het tegelwerk. En uiteraard wat uw wensen precies zijn!

Stap 2... ontwerp

Een goed ontwerp is de basis voor uw nieuwe badkamer. Wij rekenen daarvoor een kleine vergoeding, maar geeft u ons opdracht voor de renovatie, dan betaalt u niets.

Het ontwerp dient als basis voor de kostenbegroting van werkzaamheden met stelpost (aanname) voor sanitair en tegels. Zo weet u direct, zonder definitieve keuze van sanitair en tegels, wat uw nieuwe badkamer gaat kosten. (U mag natuurlijk ook zelf een ontwerp maken.)

Stap 3... bespreken ontwerp en kostenbegroting

Als het ontwerp met kostenbegroting klaar is wordt het uitgebreid met u besproken. Wellicht moeten er wijzigingen worden aangebracht en heeft u tijd nodig om het een en ander te overdenken.
Wanneer u er helemaal uit bent en het ontwerp definitief is, krijgt u een vaste aanneemsom inclusief stelpost sanitair. Nu kunt u een verantwoorde beslissing voor een principe-opdracht nemen.

Stap 4... selectie sanitair en tegels

Na uw principe-opdracht begeleiden en adviseren we u bij het definitief uitzoeken van sanitair en tegels. Wanneer alles is uitgezocht krijgt u een gespecificeerde sanitairlijst en wordt de aanneem-som aangepast met het eventuele verschil tussen de opgenomen stelpost en de sanitairlijst. Na uw akkoord worden de werkzaamheden ingepland, het sanitair besteld en de uitvoering voorbereid.

Lees hier over mooie kortingen op sanitair geleverd door groothandels waar Treba mee samenwerkt!

Stap 5... de uitvoering

De uitvoering gebeurt door speciaal opgeleide monteurs en afbouwvakmensen die garant staan voor een perfecte afwerking. En als extra zekerheid krijgt u twee jaar volledige garantie op het geleverde materiaal en alle werkzaamheden.

Stap 6... De eerste stap naar uw nieuwe badkamer of toilet!

Als u ons Vijf Stappenplan een goed idee vindt, maak dan een vrijblijvende afspraak om de situatie bij u op te nemen en te bespreken. Wilt u zich eerst alleen maar oriënteren en ideeën opdoen, dan bent u welkom in de groothandel-showrooms. Voor adressen kunt u ons bellen. Profiteer van de inkoopkracht van Treba Installatie en Servicebedrijf en rechtstreekse selectie van sanitair en tegels in de groothandelshowrooms.
Nefit FC vasco bosch logo logoremeha.jpg vaillant logo  acova cenvax.jpg FC-LOGO-IthoDaalderop Cfl_180
 jaga  zehnder dds  unetovni logo  danfoss tece radson

honeywellbrugman.jpg